mombabe Kızlar ebeveynlikle ilgili önerebileceğiniz kitaplar var mı? Okuyup gerçekten faydalanbileceğim bir kitap arıyorum. Normalde bu tarz kitaplar hiç okumadım. Önerilerinizi bekliyorum
Muallaaa mombabe Merve Şahinkaya ebeveynlik teşekkürleri Ebubekir Ertem çocukluğun keşfi Ve bir de Rümeysa küçük koyuncu kitapları
Duyulurum mombabe isabelle filliozat çocuğun duygusal dünyası ebeveynlikle ilgili okuduğum en iyi kitapti
nnoktaa mombabe aletha j solter - ağlamalar ve öfke nöbetleri. Çok verim aldığım ve beğendiğim bir kitaptı. Yine aynı yazarın çocuğunuza kulak verin kitabını da tavsiye ederim.
nnoktaa mombabe ben dinlebi uygulamasından sesli kitap olarak dinlemiştim. Çocuğu uyuturken yemek yaparken vs onu da ekstra bilgi olarak ekleyeyim 🥰
mombabe nnoktaa aa o uygulamayı da bilmiyordum. Dinleme konusunda pek iyi değilim dikkatim dağılıyor ama deneyeceğim ☺️
nnoktaa mombabe ya ben de eskiden çok güzel kitap okurdum ama şimdi fırsat bulamıyorum. Gece yatarken de ışık çocuğu rahatsız etmesin diye okuyamıyorum. Uykuya geçiş öncesi dinlemek iyi geldi bana 🥰
TalentedMom mombabe ben Hatice Kübra Tongarın kitabını aldım anca 5 sayfa okuyabildim çok yoğun geçiyor hiç vaktim kalmıyor
TalentedMom mombabe o kadar yorgun ve uykusuz kalıyorum ki 2 çocuk iş güç derken boş vakit olduğunda uyumak istiyorum kitap okurken bile uyurum o derece 😀
TalentedMom mombabe ilk çocukta okumaya fırsatım olurdu ama 2 çocuk olunca ama Malesef hiç vakit kalmıyor bana