birannne_ Bende, Domates çorbası(yazdan konserve) Yoğurtlu kıyma soslu mantı Salata Dünden Trileçe var afiyet olsun 🌸
Alimenur0 birannne_ bende dün mantarlı tavuk sote yapmıştım eşimde gelmeyince bugüne kaldı yanına pilav ve salata yapacağım inşallah
mamylatte birannne_ ay afiyet olsun ben hiç bilmiyorum ama şu lavaş kebabı var ya kıymalı yapıyorlar onu denemek istiyorum ama cesaret de edemedim 😂
birannne_ Bugün erkenciyiz kızlar menü paylaşımı yaptığıma bakmayın henüz kahvaltı hazırlıyorum ama akşam menüm her zamanki gibi önceden belli 🥰🥰
ggrqnitt Ben geçen kendime yemek hazırlamayı unuttum buyün gün bebeğime ek gıda ne hazırlayacağım diye düşündüm yani bebeğime akşam kuskus yoğurt çorba düşünüyorum kendime bam bam bam buzlular ne kaldıysa
birannne_ ggrqnitt ay ilk başlarda sanırım en zorlayıcı olaylardan biri yaa şu ek gıda da ne hazırlayacağım meselesi 🤦🏻♀️
birannne_ mamylatte ay onu ben de gördüm çok güzel ve lezzetli görünüyor ama hiç cesaret edemedim o kadar uğraşa değmezse diye denerseniz mutlakta yazın buraya da belki ben de denerim ☺️
birannne_ incihanim_ ay sağol bebeğim beni bu 3 senedir aylık menü hazırlama işi çok rahat ettiriyor 🥰
minniks birannne_ menu belli oldumu cok rahat oluyo ben daha karar veremedim yine burdan dusunuruz biseyler 😃😃
birannne_ minniks evet reahat olmaz mı vallah en büyük yük kalkıyor 😂 bekleyin burada arkadaşlar çok güzel menüler çıkarıyorlar 🥰🫶🏻
bebiskoveannesi birannne_ dünden çorbam var 4 kaşık çorbası Musakka ya da karnıyarık (bakıcaz) Pirinç pilavı Cacık Bir de ıslak kekim var 🌸
birannne_ bebiskoveannesi oh afiyetler olsun musakkayı da karnıyarığı da çok severim ama hep kızartarak yaparım bazıları hafif oluyor diye fırında yapıyor ama ben öyle lezzetli bulamıyorum yaa 🥰
newwmommy birannne_ valla helal olsun nazar değmesin 🧿 sana canımmm ben daha popomu kaldıramadım ki kahvaltı yapalım 🤦🏻♀️ ne yapcaz onu da bilmiyorum bekliyim burda
birannne_ newwmommy ay sağol canım benim çok teşekkür ederim 🥰 benim biraz normalden fazla enerjim var yaa bazen hiç iyi olmuyor 😂 işin kötüsü oğlum da bana çekmiş hiç bir dakika oturmuyor 😂😂
birannne_ [silindi] oh oh ziyafetler şu köz patlıcan biber salatası var yaa öfff yani öffffff afiyetler olsun 🤤🤤🤤