esraalic livanurvealpinannesi61 anladım canım şimdi doktor randevumuz vardı sordum vitaminleri düşük çıktı kızımın vitaminleri duzelirse saçı da uzar öyle şeyler kullanma dedi biberiye suyu veya yağı da saç beyazlatıyormuş 🤷
livanurvealpinannesi61 esraalic ben yağ kullanın demedim ki kullandığımız şampuanı yazdım. Yani değer ile saç uzamasının alakası nasıl var ki bizim değerimiz de düşük çıkıyor ama saçları uzuyor ıva natura da bi kaç yıldır kullanıyorum kızım da 6 yaşında
livanurvealpinannesi61 hunilimomy ebebekten almıştım orijinaldi yorumlarına bakmıştım internetten çoğu göz yakıyor demiş bilmiyorum canım burda da kullanıp göz yakıyor diyen anneler vardı
hunilimomy livanurvealpinannesi61 icerik degismis olabilir ben stoklu almistim belki de ondan farketmemis olabilirim
livanurvealpinannesi61 hunilimomy 3 4 yıl önce almıştım şuan ki içerik nasıl bilmiyorum canım ıva natura kullanıyorum bayadır
berenkusum ikibebebiranne_ bebeğim 7 aylık 2 ay öncesine kadar neredeyse keldi. Buradan önerilerden ecowelli gördüm şuan saçları var sık çıkmaya başladı uzuyor