karantomom Bebeğim saat 1’den beri uykuya direniyor. Ben de uyumamaya direniyorum. Sizlerin gecesi nasıl ? Var mı bizim gibi olan ? Sohbet edelim de uykumuz açılsın
fatma_erva karantomom Kaç aylık bebeğiniz. Benim bebeğim de 8 buçukta bi uyanmıştı 12 bucuk gibi zor uyudu şimdi gene uyandı uyumuyor hayretler içindeyim nasıl bu kadar uykuya direnebiliyor küçücük bedeniyle
Melike_ikra karantomom 2 yaşında kızım var nerdeyse 2 aydır uyumuyoruz sadece ayağımda uyuyor yatağına koyunca geri kalkıyor. Ne yapsam ne çare bulsam bilmiyorum 🤷🏼♀️
SoftMom karantomom bende daha yeni uyutabildim 1 gibi uyandi üç saatte 8 bin adim atmisim bitik haldeyim Allah yardimcimiz olsun 🤧
karantomom fatma_erva 6 aylık bebeğim. Bugün reflüsü için doktorumuz yeni ilaçlar yazdı acaba onlar mı etkiledi diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten
karantomom Melike_ikra ben son çare yatağına bıraktım. Kendi kendine oynadı bekledim kendisini. Baktım ağlıyor şimdi tekrar aldım sallıyorum. Zaten biz inat edince onlar da inat ediyor resmen
hellow Melike_ikra canım sallamayı bırakcan nasıl çare bulamıyorum derken çocuk bağımlı olmuş maalesef
karantomom SoftMom Aminnn. Bizde ayakta dolanma yok en azından çok şükür. Sallıyorum sadece. İlk başlarda senin gibiydim daha çok yıprattı beni
karantomom fundamtlu bizimki de 5.30 da pes etti. 7.50’de güne başladık. Mesai hiç hız kesmeden devam ediyor
nura97 9.5 aylik. Dun bir hata yaptim ve bebegimi gec uyuttum disariya cikmistik diye. Gece zor gecti ve erken uyandi. Gec yatinca gec kalkar olayi yalanmis 😂
karantomom nura97 daha çok düzenleri şaşıyor kesinlikle. Böyle olunca ‘Bizler nasıldık acaba?’ sorusu aklıma geliyor.. Nesil mi böyle anlamıyorum.
nura97 karantomom bizde uyku rutini , yemek rutini takan yoktu bence , en azindan annemin anlattigiba gore bizde oyleymis. Allah ne verdiyse 😂 ben kirk yilda bir bir disari cikayim dedim geceyi zehir etti 😂
karantomom fundamtlu eşim dün maç izlemeye gitti. Gece de ben hastayım sanki dedi yattı uyudu. Yalnızdım anlayacağın 😅 hunimi takmama az kaldı 😅
fundamtlu karantomom benim eşimde yanımda değil inşallah 10 gün sonra birlikte olacağız bende dinlenme fırsatı bulacağım 🫠