morinah denizkili544 bu dönemlerde elma yağı kullanmıştım tabi sizde araştırın da karnına 2 ayaklarına toğuna bir damla çok faydasını görmüştük eşzamanlı clinkid yağ ile kiraz çekirdeği ve damla kullanmıştık ayağından çorabınıda eksik etmeyin patiklide olsa içine çorap muhakkak
denizkili544 goncaa42 nurse harveys kullanıyordum bitti zaten hiç bir etkisini görmedik metsilde yazmıştı doktor oda fayda etmedi bugünkü doktorda sab simpleks ve fitil yazdı
bussbety denizkili544 annem bebeğime ayaklarına karnına ütüyle mendilleri ısıtıp ön sıcaklığını alıp yani çocuğu yakmayacak şekilde ısıtıp bebeğe koydu çocuğum nasıl gaz çıkarmıştı haberiniz olsun
goncaa42 denizkili544 metsil kullanıyoruz biz memnun kaldık mamanızın içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyun biz öyle hem gabızlığını hemde gaz sorununu çözdük
umtiti nbl probiyotik kids alın hemen etkisi oluyor symbı sys de bulabilirseniz o daha iyi günde 5 damla verdik doktorumuz öyle dedi damlayı aldıktan yarım saat sonra kaka gaz rahatlattı yediklerine de çok dikkat et ilk zamanlar çok fark ediyor bebekte
denizkili544 goncaa42 canım emziriyorum mama kullanmıyorum kabızlığı yok şükür ama aşırı gazı var işte