My_LiFee Anneler bebeğinizin bıngıldagi kaçıncı ayda kapandı benm oğlum8 ay 5 gunluk az önce aşıdan geldim kapanmış dediler normal mi 🤔🤔
irem_1987 My_LiFee bız 7ay 8 gunluguz yaklasık 3hfta once gittim kapandı kapanıcak dedıler. Normalde 1 yasına dogru kapanma olurmus. Ama ozellıkle anne sütüyle beslendiyse süt yaramıssa erken olabılır bide vitamını duzenlı vermıssınız galıba demişti doktor bana. Yanı sıkıntı yok aynen devam 😉
Fatmaasel My_LiFee yaşına kadar kapanması gerekir diyolar burda okumuştum 4 5 aylıkken falan kapanan bile olmuş benimkinin 15 aylıkken falan kapandı geçen hafta sağlık ocağında kapanmış dediler
My_LiFee irem_1987 oyyy cnm Allah senden razı olsun rahatladim evet anne sütüyle besleniyor artık ek gıdaya başladık 🥰
Annee1 irem_1987 merhaba peki baş çevreniz nasıl büyüdü bizim de kapanmak üzere ve doğduğundan beri de çok küçük bıngıldağı doğum ve şimdi ki baş çevreniz nedir ?
My_LiFee Ferhan bebeginize mi kullaniyorsunuz bugun basladik ac karnına mi tok karnina mi kullanmam lazim birde kac damla veriyorsunuz
Betulkuzey Benim oğlumda 6 ay 21 günlük 6. Ay kontrolü için sağlık ocağına götürdüğümde kapanmış dediler. Baş çevresi düzenli büyümeye devam ederse sorun olmuyormuş. Onu takip etmek lazım ben kendim evde de ölçüyorum zaten
Annee1 [silindi] merhaba baş çevreniz nasıl peki şimdi ve doğumda çünkü bizim de kapanmak üzere ve çok korkuyorum
Annee1 [silindi] merhaba baş çevreniz nasıl peki şimdi ve doğumda çünkü bizim de kapanmak üzere ve çok korkuyorum
[silindi] Annee1 yani ölçü olarak kaç bilmiyorum ama normal gittiğini söylemişti hemşiremiz. Yapı olarak da normal yani oval uzun değil cok az nasıl diyim fındık kadar bi hafifliği kaldı
Betulkuzey My_LiFee mezura varsa onunla ölçebilirsiniz kafasının arkasını ortalayıp alnını saracak şekilde
[silindi] My_LiFee şimdi baktım da canım defter doğduğunda 34 müş 6 aylıkken tam 45 miş . Normal canım kapanır zamanla bence