annebebeekk Bebeğiniz misafir varken ağlama krizine girip misafir gidince susarsa ne düşünürsünüz? Misafir kucağına aldığında da huzursuzlanıp ağladıysa aklınıza ilk ne gelir?
Melekkk06 annebebeekk üzerine okuyun 💖 nazar değmiş olabilir benim babam oğlumu ne zaman sevse oğlum krize giriyordu sonradan söylemişti kanım çok kaynıyor nazarim değiyor olabilir diye o sevdikçe okudum ve geçti hep bide banyo yaptırın
[silindi] annebebeekk 2aylik bir bebek kokusunu bildigi kisilerde daha guvende hisseder oyuzden gelen kisi kucagina aldiginda yabancilamistir sadece sizi istemistir hepsi bu siz ne dusunmustunuzki?
hayrunn annebebeekk bebeğinizin huzur ve güven duyduğu tek liman sizsiniz başka birisinde huzursuz olması çok normal. Huzursuzluğuna rağmen hala kucağında tutmaya çalışırsa o zaman farklı şeyler düşünürüm hatta düşünmekle de kalmam
sariniz13 annebebeekk oğlumda aynıydı tam 1 yaşına kadar kimse ne evime gelebildi ne ben gidebildim annem kaynanam hariç şükür sonra düzeldi bu bi süreç umarım bu sizin için uzun sürmez
EmineYilmaz annebebeekk çoğu bebek böyledir ki zaten tanımadığı sesler, tanımadığı kokular… tamamen kendilerini güvende hissetmedikleri için diye düşünüyorum
annebebeekk @[silindi] ben aldığımda da sakinleşmedi.. ten tene temas,emzirme bütün yolları denedim tam yarım saate belki de daha fazla çığlık atarak ağladı mosmor geçti krizler geçirdi en sonunda yorulup kucağımda uyuyakaldı