Miniminimini 3 günlük bebeğim var sarilik oldu ne yapacam bilmiyorum hem emiyorum hem mama veriyorum ac kalmıyor:(
kedi07 Miniminimini aç kalmıyorsa çabucak atlatacaktır. Sarılık her yenidoğanda oluyor demişti doktorumuz. Önemli olan değerin düşüşe geçmesi demişti üç kızımda sarılık oldu aç bırakmadım hiç hemen atlattılar.
sevbur2305 Miniminimini Bizim de sürekli yüksekti hatta sınıra gelmişti 5 gün boyunca hastaneye geldik gittik sürekli yatış olmadan geçti ben mama kullanmıyorum doğduğundan beri ama bolca ışık altında emzirdim sarı tülbentin daha çok yükselttiğini gözlemledik o yüzden kaldırmıştım bolca emzirdim sadece
minikkkelebek Miniminimini bol bol emzir anne sütü çok iyi gelecektir benim bebeğim de zamanında sarılık oldu hastane de kaldık ışın verdiler şekerli su verin korkmayın biz şekerli su veriyorduk tabi ki de az bir miktar bir de eğer varsa sari renk de battaniye örtün yada sarı bir eşarp örtün sari giydirin bebeği sarı rengin sarılığa iyi geldiğini söylüyorlar ben sarı battaniye örtüyordum
asy24905_ Canım bol bol emzir yine mamada ver. 2 hafta mama verdim sütüm gelene kadar ilk başlarda çok sonralarda bir öğün veriyodum emzire emzire geçti tabi bide 1 gün hastanede kaldık ışık verdiler ama geçiyor stres yapma sakın😘❤️ şuanda değeriniz kaç ?