Beyaz_papatya Arkadaşlar adet gecikmem var ve dayanamayıp gün içinde test yaptım ama ilk idrarla yapmadım test pozitif çıktı doğru mudur acaba..🙏ilk idrarla test yapmayıp doğru sonuç alan var mı
Elfgrn Beyaz_papatya 10 dk içinde çıktıysa gebelik vardır illa ki ilk idrar olmak zorunda değil. Hayırlı olsun
Bebegimm1 Beyaz_papatya iki cocuguma eve gelir gelmez yaptım doğru sonuç vermişti 2 tane yedekli almıştım biri bozuk çıkarsa diye sizde öyle yapın garanti olur
Beyaz_papatya Elfgrn 2. Dakika da kırmızı belirginleşti bayaa kırmızıydı sabah tekrarladım bu kez hafif silik çıktı ama ikinci çizgi var kan da verdim
Beyaz_papatya Bebegimm1 öyle yaptım bir gün önce yaptım test 2. Dakika da çıktı birini sabah uyanınca yaptım hafif silik çıktı ama ikinci çizgi var garanti olsun diye kan da verdim
anonim234 Beyaz_papatya aksam yapmıştım hafif silik çıkmıştı. Sonra erken gebelik testi alip 1 saat sonra falan onu yapmıştım direk çıkmıştı. 4 haftalik hamileymisim. İlk idrar şart degil
gg3848 Beyaz_papatya tabii ki doğrudur ilk idrarın kullanılmasının sebebi gebelik çok yeni ise ilk idrarda çıkma olasılığı yüksek oluyor ama sizinki sonrakinde bile çıkmış demek ki pozitif
Beyaz_papatya gtclp adetim 2 gün gecikti ama ben 26 günde bir adet olan biriyim ay bazında hesap yapınca 2 günüm geçiyor ama normal 26 günde bir adet olan biri olarak 6 günüm geçiyor kan sonuclarim yarın çıkacak o zaman paylaşırım