yasemin0000 Merhaba anneler, Eğitim videolarını izleyen var mı ? Bana çok öğretici eğitici geldi açıkçası. Tavsiye ederim
beyemrr yasemin0000 Bencede kesinlikle çok yararlı bilgiler veriliyor ve çok akıcı bir anlatıma sahipler, ben bir çoğunu izledim tavsiye ederim 🌸
cnhavva yasemin0000 daha önce de online eğitimlere katilmistim çok ekstra bilgiler gelmedi bana kısa kısa videolar zaten cogunu arka planda oynattım sırf tamamlamak için seti aldım 03 yas bizimki kızımın doğum gününü girince o çıktı 4 5 tane falan kitap var içinde güzel bi proje olmus
Kartanesi26_ yasemin0000 Eğitimi izledim çok faydalı videolar 0-3 ay setini de aldım çok güzel çok beğendim bebeğim şimdilik sadece ısırıyor ama olsun 😃
BARTUMOM yasemin0000 setlerde çok güzel 2 set içerik var alırken 2 tane doğum tarihi yazın biri 3 yaş üstü olsun 2 setide almış oluyorsunuz
beyemrr yasemin0000 ben videoların tamamını izledim aslında ama bir türlü bankaya gidip teslim alamadım 😅 Bu gidişle de alamayacağım gibi keşke kargo seçeneği olsaydı daha iyi olurdu bebekli anne için tek başına dışarı çıkmak oldukça zor
Bebegimm1 BARTUMOM bana anlatırmısınız videoları izleyince mi set mi veriliyor ve video izleme yerini bulamadım ben çok baktım ama yapamadım bir türlü
iecnr BARTUMOM Nasıl yani tam olarak nasıl yapacağız onu? Bir de setler videolar izlenince mi geliyor?
BARTUMOM yasemin0000 olmuyor dogum tarihi yazmanız yeterli benim iki oğlum vardı 2 set aldım ama arkadaşlarım 2 tarih yazarak 2 set aldı sorun olmadı
ozlm0795 Neslierva arama motoruna yazıp üye olup 60 video izledikten sonra çocuk bilgilerini gireceksiniz sonra size verilen teslimat kodu ile seçtiğiniz şubeden alabilirsiniz ☺️