yorumcu00 Kızlar butik işi nasıl sizce, tesettür giyim ve çanta satışı yapmak istiyorum. Dükkan kiraları aldı başını gidiyor. Küçük bir şehirde yaşıyorum çoğunluk giyime aşırı önem veriyor. İş yapar mı sizce kârlı bir iş mi ?
gurbetteanne10 yorumcu00 kendi adıma konuşayım herşeyi internetten sipariş veriyorum ben böyle olduğum için sanki herkeste böyle alışveriş yapıyormuş gibi geliyor
Marianne yorumcu00 her şeyi internetten alıyorum. Avm gezmeyi de pandemiden sonra bıraktım, çarşıdaki dükkanlara hiç gitmiyorum, sadece altın almak için giderim. Bakıyorum diyorum nasıl para kazanıyorlar, girip alanlar var mı diye.
yorumcu00 gurbetteanne10 Bende çoğu zaman internetten sipariş veriyorum ama vitrin ve kıyafetler güzel olursa müşteri çeker diye düşünüyorum ama bilemedim.
yorumcu00 Marianne Şöyle söyleyeyim dediğim gibi küçük bir şehirde yaşıyorum sadece 2 cadde var. Dükkanların çoğu bu cadde üzerinde, tabi onların kiraları çok çok yüksek 150 - 500 bin TL arası. İnsanlar sürekli bu caddede yürüdükleri için vitrin güzle olursa belki ilgi gecek diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi kiralar çok yüksek satışlar kirayı karşılar mı kâr kalır mı.
yorumcu00 gurbetteanne10 Instagram’da da reklam vermek lazım. Onun içinde çok yüksek rakamlar istiyorlar.