JuliJuli06 minikkurabiyee aaa kaymis olabilirmi acaba spirale hic guvenemiyorum bu yuzden ya belki test bozuktur yarin bir daha yapin yada en garantisi kan testi Allah gonlunuze gore versin insallah
deli_bir_hatun minikkurabiyee deme nolur yeni fobi yükleniyor spiralliyim yarın gidip aylık ine de vurucam 😂😂
minikkurabiyee filizkumsal evet adetim gecikti ve spiral var bende kızımda da bu testle yaptim pozitif çıkmıştı ama sabah tekrar alıp yaparım ya da sağlık ocağına giderim
Niyesordunbucevabi minikkurabiyee hayırlısı olsun spiraliniz varmış benim de spral varken bi hafta gecikmişti sonra adet oldum
minikkurabiyee cananbulbul yok hayır istemiyordum sağlık sorunlarım var şeker hastasıyım insülin kullanıyorum 22 aylık kızım var
cananbulbul minikkurabiyee inşallah yoktur bu testler çok güvenilir değil diye biliyorum en iyisi kandan bakılması
durbakalim @minikkurabiyee çok silik bir çizgi var ama bu testler çok defa yalancı pozitifi gösterdi bana .Umarım istediğiniz gibi olur sonuç.Yarın ilk idrarla birdaha yapın bence