deletedmom111 Kızlar yardım 7.5 aylık oldu bebeğim hala saçımın dökülmesi geçmedi Ağlıcam sinirden o kdr çok dökülüyor ki kel kalcam şunu yaptım geçti şunu kullandım geçti diyen hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
Aysktr deletedmom111 11 ay 9 günlük son gaz dökülme devam ben delirdim bile 🤫kan tahlillerim hepsi iyi ama dökülüyo doktor artık hormonal yapcak bisey yok beklicen dedi lanet olası hormonlar 🙄 bu olay da sey gibi hani doktora kalbim sıkışıyor dersin stres yapma der ya o hesap 😂
Zeynep_nur_94 deletedmom111 benimde çok sinir olduğum şeydi saç dökülmesi ben halalles diye bir marka buldum helal sertifikalı ve bitkisel o biraz olsun azalttı dökülmeyi siz de bi kullanın isterseniz
ankarahanimefendisi Acaba perma falan yaptırsak azaltırmo dökülmeyi ilaçlıyorlar ya şekil verip belki o mantıkla düşündüm ama bilgisi olan varsa..
burcuu deletedmom111 ben şuan kullanmıyorum dökülmem kesildi canım normal şampuana geçtim ama deneyebilirsin bende işe yarada çok kişide de işe yaradığını biliyorum
burcuu deletedmom111 birde sarımsaklı şampuanı zaten her banyoda kullanmıyorsun dönüşümlü kullanırsan daha iyi ben keratin bakım serisi var birde ıkı banyo onu kullandım bir banya sarımsaklı bu şekilde hem bakım oldu sacıma hem dökülmem gitti şuanda sadece dediğim gibi keratinli bakım sampuanı kulkanuyorum bu şekilde yapabilirsin