annevebebegiii__ Kızlar kızartma falan yapınca çok yağ olunca nasıl ocak temizliği yapıyorsunuz ben migros’un sprey çamaşır suyu ve yağ sökücüsünü ve Pirili döküyorum sıcakken ondan sonra siliyorum yağın soğumasını beklemiyorum çünkü o zaman daha zor çıkıyor
hepyerdeyizz annevebebegiii__ Sarı asperox kullanıyordum Ama farkettimki faydası yokmuş kenarlarında hep bisiler var Ve şuan çıkmıyor 🥲🥲Glintin çok faydası oluyor ama kaliplasmisa fayda eden yok ya sadece kenar kısımlar buhar makinesiyle temizleniyormus ama bend eyokd dkdj
1anne1cocukk Sadece bu ürünü kullanıyorum kurumuş yağlarda bile etkili asperox , glint den falan daha etkili onlar pek hoşuma gitmedi işin açıkçası
patlakprezervatif annevebebegiii__ ocak eğer soğumuşsa ısıtıp glint sıkıyorum hiç uğraşmıyorum akıyor. Fırında, tencerede,tavada hep onu kullanıyorum ayrıca bitkisel bir ürün. Isıtın sıkın ve akışını izleyin 😎
Marianne annevebebegiii__ kızartma yapmadan önce alüminyum folyo seriyorum. Sonra folyoyu çöpe atıyorum.
cananbulbul annevebebegiii__ highgenic ocak ve fırın temizleyici var ben de onu kullanıyorum yağ kurumuşsa bile pırıl pırıl oluyor