Zhra78 Kızlar kazanlı istiyorum ütü önerisi olan var mı ütüm bozuldu az önce zaten son demleriydi hangi marka model söyler misiniz
hepyerdeyizz Zhra78 kazanlı utulere bayiliyorum ama ürün uzun seneler gider gibi az kullanıyorum😂😂 Arnica galiba markası Gorucmemde var da Çok güzel kumaşa göre kendi ayarliyor sicakligini
kabakcekirdegi Zhra78 philpsin kazanlı ütüsünü kullanıyorum hayatım kolaylaştı aldığımdan beri 7000 serisi PSG7040/10
mutluaanne Zhra78 philips’in kazanlı ütüsünü kullanıyorum 9 yıldır çok memnunum ben zırt bırt su doldur derdi yok ütü kısmında su dolu hazne olmadığı için çok hafif valla çok ütü yapan biriyseniz alın mutlaka kendinize çok büyük iyilik yapmış olursunuz ☺️
Deletedmom_289 Zhra78 Philips kullanıyorum canım 6 yıl önce babam ceyizime almıştı o kadar çok memnunki anlatamam en kırışık gömleğimi bile 1 dk da ütülüyor.
gull00 kabakcekirdegi @Zhra78 bende bu modeli kullanıyorum kaç ütüden sonra bunda durdum üstüne ütü tanımam
benimoglumukurtarinesraa Tefal turbo pro anticalc Evime gelip ütüyü deneyen herkes soruyor çok memnunum