ysmnsnmz Kızlar 6 ay 10 günlük kızım var , ek gıda için hangi labneyi kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz ? 🌸
queen352 ysmnsnmz Ben evde bir kaç kez yaptım ama bazen zamanım olmuyor yapamıyorum o zamanlar File marketin organik labnesini alıyoruz
duyguluinsan ysmnsnmz biogurme alıyorum nadir veriyorum. Lor peynir ( organik, yada ev yapımı) daha sağlıklı bebekler için hergün lor veriyorum
queen352 ysmnsnmz o zaman ben İnstagramda görüyorum hep üreten anneler satıcısından genelde labne,peynir alıyorlar trendyolda var satışı
haniball gamomuu kaynanam çökelik yapıyor o tuzsuz sade oluyor basta ondan veriyordum malatya köy peynirini tuzunu çıkarıp veriyordum zaman zaman biraz ileri dönemlerde kasar beyaz peynir verdim 🌼
hazale966 ysmnsnmz içim yada sütaç alıyorum genellikle organik bulursam organik önceliğim oluyorrr 19 aylık kızım
haniball gamomuu afiyet olsun her bebegin huyu farklı oluyor ben kalabalık bir ailedeyim ben degil bazen kaynanam annem vs veriyor ve bizim yeme tarzımız random gelisiyor bazen bakıyorum birsey yiyo aa onuda yiyebiliyor deyip devam ediyorum 😊🌼