Nnn Kızlar ben evde yokken eşim buzdolabına koyduğum sütleri içiriyor bugün evden acele ile çıkarken etraftaki biberonları mutfakta tezgaha koydum bi tanesi de doluydu yarıya kadar boşaltmadım acelem olduğu İçin benim çok zeki kocam da onun yeni süt olduğunu sanıp üstüne buzdolabından süt ekleyip ısıtmış! Bir gün öncesinden kalmıştı o süt ardından ben eve geldiğimde çocuk uyuyordu gözlerini bile açamıyordu eve gelip emzirdim mutlu gözüküyordu şuanda dolapta sütün fazla azalmadığını görünce sordum tezgahtaki sütü mü içirdin diye ever dedi gevşek gevşek meğer çocuk ondan uyuyor diye düşünmeye başladım. Emdi sabah ve mutlu gözüküyor kusması var biraz acile götürsem mi napsam bilemedim başına gelen var mı bu arada bahsettiğim anne sütü ve bebeğim 3 ay 10 günlük
Zuzuu Nnn herhangi zehirlenme gibi vir durumu olsa çok fazlaca kusar ağlar durmaz halsiz olur varsa öyle gözlemleriniz mutlaka götürün tabi..ama bir sorun görmüyorsanız mutluysada evham yapmayın annesi sizsiniz bebeğinizi daha iyi siz tanırsınız
zeynepdorukefe buraya yazıp cevap mi bekleyeceksiniz götürmek için? tabiki götürün ne olur ne olmaz içiniz rahat etsin ...
Nnn zeynepdorukefe dışarısı çok soğuk ve uyuyor diye eşim annem zehirlense mutlu olmaz ateşi olur uyuyamaz falan diyorlar ben de boşyere hasta etmek istemedim
zeynepdorukefe Nnn işte boş vere mi değil mi bunu bilemezsiniz hastaneye götürmeden..zehirlenmesinden se soguk alsin..siz bilirsiniz...