annebebeekk Bebeğim (2,5 aylık) her göğsümü verdiğimde emiyor fakat doyup/doymadığını bir türlü anlamıyorum. Acaba akşamları uykuya dalamamasının sebebi açlık olabilir mi? Nasıl ayırt edebilirim huzursuzluk veya açlık olduğunu (sadece anne sütü alıyor)
cinarcinar annebebeekk ç Emdikten sorna sağarak vermeyi deneyebilirsiniz Benim bebeğim ilk dönem sarılıktı uzayandan doktorumuz yediğinden doyduğundan emin olmak için emzirdikten sonra biberonla ya da kaşıkla ver içerse içsin demişti
busmah61 annebebeekk benim 2 aylik asla dalamiyo uykuya bende ac diye dusundum mama verdjm mamayi yemedi surekli emer yarim saat 40 dk surmez emme araligi doktor bana verme dedi mama ama ben verdim onu da almadi 2 3 kere verdim bugun hic susmadi acliktan mi siye gene yaptim biberon yaninda gene almadi mamayi
Minikbirprenses annebebeekk annebebeekk bebeğiniz henüz çok küçük sizin kokunuzuda istiyordur herzaman açlıktan aglamiyorlar biz yeni doğan zamanı sarılık olduk mama da verdim veriyorum diye bana öcü gibi baktılar ama keşke kimseyi dinlemeseydim gönlünce verseydim hem emzirdim hem mama verdim bebeğiniz doysunda .cisli bez sayısıni takip edin birde.
annebebeekk @cinarcinar doktorum mama önerdi onu vereceğim bugün denemelik verdim ama içtikçe içmek istiyor gibi bu sefer de acaba çok veririm rahatsız olur mu diye düşünüyorum. 2 kere 30 cc verdim mama bitince ağlamaya başladı tekrar istiyordu ama çok gelip gelmediğini bilemedim
cinarcinar annebebeekk Aylara göre beslenme cc değerleri var ya ona göre verin mesela şu an 3 yaşına geldi çok hatırlamıyorum ama mesela ilk ay emzir üstüne 20 cc içir diyordu aylara göre cc verin fazlası dedikleri gibi midesini rahatsız edebilir
ppy benımde bebegım 2 ay 12 gunluk emzirdikçe emmem ister bebekler ama sütünüzün bolca geldıgındenn emınsenız doyuyor demektir çok fazla da emzırırsenız fazlasıı ı cıkarıp kusar mıgde şişer belki o yuzden de uyuyamıyordur dusununkı bız yemek yıyo uzerıne yatabılıyormuyuz rahatsız oluyoruz degılmı bı nevı onlarda oylee kı suan tam uyumama donemleri 🙃🤭
ppy gazıda olursa uyumakta zorluk ceker bolca ı love you masajı uygulayın rahatlatmaya calısın masajlarla