Kızım henüz iki buçuk aylık. Akşamları kundak ya da yarım kundak yaparak uyuturum gündüzleri de sürekli yanındayım diye son 2 haftadır kundaklama dan uyutuyorum. Dünden bu yana kızımı kundaklamadan uyuttuğum zaman sırt üstü veya yan yatmış olsun fark etmiyor yüz üstü pozisyonuna geçmeye çalışıyor. Bunu yaparkende önce kafasını çeviriyor, sonra vücudunu yan döndürüyor. Henüz iki huçuk aylık olduğu için kısa süreli kafasını kaldırabiliyor. Bu yüzden yüz üstü tam dönmeden yüzü yere bakıyor ve kısa süre sonra nefesi kesilecek gibi oluyor ( bu arada yüz üstü dönemiyor henüz sadece denemeler yapıyor şu an ki sorunumuz direkt yan döndükten sonra kafasını yüz üstü çevirmesi). O an yanında olmasam nefesi kesilecek belkide. Geceleri uyuturken kundakladığım için sorun yok gündüzleri hareketleri kısıtlanmasın diye kundaklamıyorum, tekrar kundaklama gerekir mi? Kundaklarsam hareketlerine kısıtlama getirmiş olmaz mıyım? Farklı bir çözüm yolu var mı? Veya benim gibi sorun yaşayan oldu mu? Paylaşır yardımcı olursanız çok sevinirim.