4298 Bebeğimin doğum günü var ocakta , hangı siteden set şeklinde balon vs alınabılir ve kıyafet ne alınabılır önerilerinizi beklıyorum sade bişe yapmak istiyorum bej ve kahve tonları
idildeniz35 4298 İnstada partiden sayfasında güzel setler var, kıyafet olarak bütçenizi bilmiyorum ama sis and Bro sayfasında aşağı yukarı 1500 tl civarında çok şık kıyafetler oluyor. Ben kızım için almıştım ama erkek bebek kıyafetleri de baya güzel
4298 idildeniz35 çok tesekkur ederım partiden bakmıştım retro ayıcık setını begenmıstım ama harf bej olsun balonlar kahve olsun ıstedım 🤣ıkısı bır arada set bulamadım dedıgınız kıyafet sıtesıne hemem bakıyorum
idildeniz35 4298 yani üşenmezseniz Trendyoldan tek tek bulup satın alabilirsiniz. Benim hayal gücüm o kadar yüksek olmadığı için oradan bi set beğenip benzerini bi baloncuya yaptırıverdim 😃
Deletedmom897 4298 ben dr dogum gunu kıyafetını ordan aldım olcu verdım ona uyarak yaptılar cok memnun kaldım kalıtesı de gayet guzel.Sadece sıparıs verırken cok detaylı her seyı tek tek belırtın