Kızlar selam nabiyosunuuuz 🙂 ya daha önce oğlum çok öksürüyor yatınca çok öksürüyor siye buraya bir sürü post acmistim kulak burun bogaza goturdum oglmu kronik sinizut varmış sürekli burnunun akması hapsurmasi yeşil yeşil burnundan akıntılar çıkarması çok afedersiniz hepsi sinizuttenmis iki üç gün önce yine grip gibi oldu iki üç gün hapsurdu bugün yine hafifyen öksürük başladı bende kulak burun bogaza goturdum kronik sinizut dedi yani ömür boyu çeker dedi anca antibiyotikle kurur dedi ama tedavisinde yok dedi antibiyotik verdi azitro aslında çok çok oksurmuyor şuan ama akıntı çok sürekli hapsuruk balgam gibi ckiyor burnundan bunu kuruması lazım dedi antibiyotik verdi aslında kullanmak istemiyorum antibiyotik kullanınca bagisimligi daha çok düşüyor ama bu şekilde de naptiysam oksurigu geciremedim o balgam kurumadikca çocuk rahatlamicak herhalde mecbur kulanicam Acaba ilk kullanimda etki eder mi yoksa 3 4 günü bulur mu etkisi kullanan varmı şurup formunda yani antibiyotik inşallah çok ilerlemeden öksürüğü arrik bı cozum bulurum