Yusufunannesi61 Kızlar bebeğimin burnu çok tıkalı bazen hırıltı geliyor Hatta çok zorladığı zamanlar öksürükte yapıyor Yani nadirde olsa öksürüyor Nbicam ben gripmi oldu acaba Koltuk altından ateşine baktık 36.8 çıktı
Oglusum5357 Yusufunannesi61 serum fizyolojikle yumuşatıp temizlicksin cnm. Grip bile olmus olsa surekli acik kalmasi önemli. Ama bu dönemlerde surekli tıkanıyor grip dgldir muhtemelen annesi
Ado Yusufunannesi61 benim bebeğim de 1 5 aylık aynı şey bizde de var ve biberonu ağzına koyuyorum burnu tıkalı olduğu için içermiyor ağlıyor grip olduysa da ne yapacam ya
Alyaderin13 Yusufunannesi61 selam benim kızımda 3aylık aynı sorunu yaşıyorum. Sürekli spreylerle burnunu temizleyip açıyorum. Bu ara daha fazla sanırım bahar geçisinden kaynaklı
Bisaniye Yusufunannesi61 burun delikleri çok küçük olduğu için kuruyup tıkanıyordur. Kalorifer vs havayı kurutuyor.Serum fizyolojik ile açıp odasını nemli tutun havalandırın sürekli. Öksürüğü şiddetliyse ama doktora gidin nolur nolmaz. Bir de emiyorsa her fırsatta emzirin. Geçmiş olsun ☺️
Mom16 Yusufunannesi61 grip ateş yapmayabilir. Serum fizyolojik ile açın aspiratörle çekin. Nazalnem kullanın bir de burnunu nemli tutar
Rosemoon Yaaaa günaydın kızlar aynı sorun bende de var kuru öksürüyor arada ve genizde balgam var sanırım ses öyle geliyor. Burnu açıyorum çok çabuk yine tıkanıyor inşallah hasta etmrmisimdir çocuğumu 😔😔
Ayse2695 Benimde bebegimin burnu hep tikali kullandigim serum fizyolojogin hatti hesabi yok artik yarim kiloluk serumlardan alip enjektorle burnuna sıkıp aspiratorle cekiyorum 2 3 ml sıkıp diyer deliginden fiskiriuor bide evde hava nemlendirici makina var doktorumuz onun basinda 5 10 dk beklet demisti ozaman rahatliyor gunde 3 4 defa burnunu temizleyip hava veriyorum rahatliyor https://youtu.be/naYptfGfTDY Youtube da buldugum bi videodu nasil temizlencegini gosteriyor
AselimmmDurum Yusufunannesi61 aynı şeyleri yaşıyoruz 1 ay 9 günlük kızımın da burnu tıkalı arada da öksürüyor bende ölçtüm bugün ateşini 36.3 çıktı buhar makinası aldık odamıza koyduk grip diye çok korkuyorum uyurken inliyor resmen 😔
aybukemom Yusufunannesi61 tükürüğü boğaznda kaldığı için öksürüyor olmasın bazen yapar öyle bebekler .burnunu aspiratörle temizle her bebekte olur ben her sabah temizliyorum yoksa tıkalı ama burnu akıyorsa nezle olmuş olabilir sen her ihtimale karşı bü kaç gün nane limon iç sütüne de geçer ona da yarar