Seydameva Kisirci bende bir kere oldu 6 günlük bir iğne verdiler sabah akşam vuruldum geçti bir daha olmadı
Mom9 Kisirci annem de var maalesef kronik hale gelmiş. Kadın 5aydır kaşınıyo doktor doktor gezmekten bi hal oldu. En sonunda üniversite hastanesi çaresini buldu. İğne ya pacaklar haftaya gidince
TalentedMom Kisirci görümcemin oğlu geçirmişti sanırım alerji ilacı kullanmışlardı mutlaka doktora götürün çok geçmiş olsun
Yasmin_32 Malesef bende var 15 yıldır falann başlarda alerji ilaçları falan kullandım ama artık uzun zamandır hiç birşey almıyorum sürekli kabarıyor alıştım sanırım
Feraye_ Seydameva neden oluyo ya bende iki gunfur bi kasinti var kixarmis boyle kabarcik gibi benimkidemi kurdesen acaba merak ediyorum
Seydameva Feraye_ aşırı derecede kabarıp kaşınıyor her yeriniz acayip kabarıyor kaşıdıkça ve ılık su iyi geliyor stres sinir Korku demişti bana Dr 😊
Feraye_ Seydameva kaşimak istemiyorum belki benimkide oyle olacakta insh gecrr kendiliginden gecmiyo mu cildiyeye gittiniz demi bunun icjn
Seydameva Mom9 hiç bilmiyorum hatırlamıyorum. 2-3 yık oluyor kortizonlu iğneydi en son o çare olmuştu ☺️
Kurabiyem Benim de 1 yaşındaki bebeğimde var. 4 ay önce başladı döküntüler. Besin alerjisi denildi ama ter temiz çıktı alerji testleri. Sürekli çocuğun vücudu kabarıyoe 🙁