yaseminim Kızım 24 günlük ama ilk günlerdwn beri genital bölgesinde beyaz beyaz şeyler var temizleyemiyorum da korkuyorum zaten pek izin vermiyo ama gitmiyor banyoda falan böyle bir şey başına gelen varmı
mavisanne16 yaseminim yaseminim benim kızımda 24 günlük ben doktora sordum verniksten kalıntılar temizleyince gider dedi. Temizleme pamuğuna bebek yağı ve su ile ıslatıp temizleme yaptım her alt açmada fırsat verdikçe. Öyle temizlendi
yaseminim mavisanne16 vajina bölgesine dimi ben korkuyorum çok küçük olduğu için zarar veririm diye bide bazıları ellemeyin yazmışlar doktora gitcem bu hafta gostericem
mavisanne16 yaseminim evet yan iç kısımları özellikle zamanla yıkadıkça yumuşuyor temizleniyor ama bu şekilde de temizleyebilirsiniz. Siz yine sorun doktora içiniz rahat olsun
enguzelcicek yaseminim sordunuzmu ? Benim kızımdada var genita dudağının yanlarında çok iç kısmında açınca gördüm beyaz renkte. Temizlenmesi lazımmıymış?
yaseminim enguzelcicek evet sordum sıkıntı olmaz dedi vajinal akıntı dedi halen daha var krem falan sürünce de giriyor bazen ıslak mendille almaya çalışıyorum yada banyoda biraz suyla gidiyo ama tamamen bitmedi çok uğraşmakta istemiyorum çok küçük Zarar veririm diye
enguzelcicek yaseminim bende etrafımda bebeği olanlardan öğrwnmiştim dokunmayın kendi kendine büyüdükçe dökülcek gidicek dediler