karahan1234 3 aylık bebeklerinizi akşam uykusuna geçince kaç saatte bir besliyorsunuz benimki kaçta uyursa uyusun kalkmıyor acıkıp
CilekliKedy karahan1234 kırkından sonra ben hiç kaldırmadım kendisi acıkınca uyaniyordu genelde 12 de bir de gece 3-4 gibi
karahan1234 Uyanmıyor ya anlamıyorum kafasını sağ sola çevirip duruyor genelde açlık mı gaz mı anlamıyorum
karahan1234 CilekliKedy normalde emzirmek için alıyorum hep kucağıma ama emme refleksini bir süre sonra emziğe çeviriyor uykusu baya ağır oluyor ama artık mama desteğine başlamak zorunda kaldık öyle yapacağım
CilekliKedy karahan1234 aç olsa zaten duramaz kalkar emer benim bebeğim de bazen aynısını yapıyor iki üç çekip bırakıyor ama acıkınca da ortalığı yıkar demekki aç değildir endişe etmeyin kilosu iyiyse sorun yoktur
karahan1234 Kilo biraz alttan aslında alerji şüphemiz var süt ürünlerini kestik şuan sütümde azaldı baya gündüz mamayı asla içmiyor gece uykuda belki iki saatte bir 60 cc versem reflüsüde var
CilekliKedy karahan1234 olabilir bir deneyin ama 2 saat az gibi geldi 3 4 saate çıkarabilirsiniz ama önce alerjiden emin olun süt ürünlerine aalerjisi varsa normal mama kullanamazsınız