Btl70 Kızlar umma nasıl oluyor ? Hiçbirşeyim yokken gece ateşim 40-41 oluyor ve aşırı sıtma tutuyor ama dişlerim dökülürcesine titriyorum. Saatlerce düşmüyor ateşim. Düşünce yatıyorum sabaha hiç bişeyim yok. SAnki ben değilim o ateşlerde yanan. Nasıl geçer bu ? Canımda bişey istemiyor ama ikidir aynı şeyi yaşıyorum🤷♀️
Pattoss Btl70 onu en iyi ben bilirim canim sebepsiz yere cok oldu bana mastitte olmustum ama mastitle ayni degil o canin farkinda olmadan bisey ceker bizde biri gelir ekmeğin icine sogan koyup arkadan habersizce hafifce vurup korkutur al umdugun bu deyip sogan ekmegi yedirtir bende oldu hemen gecerdi ama ummami mastitmi onu ayirtetmen lazim
Btl70 Pattoss mastit değil canım yani bence 🧐 göğüslerimden normal süt geliyor peynirleşme olması gerekir dimi mastitde, bide sabaha normal herşey bende anlamadım 😬
Minedmrrr Btl70 ayni ben,43günlüğüz iki kere yasadım ama mastit değildim bence de,sağdım ılık duş aldım biraz düştü ateşim,inşallah bir daha olmaz cok korkuyorum
Pattoss [bilinmeyen] emziren anne nin cani her zaman bisey cekebilir sadece gormeden bile olur böyle bisey gerçekten var caninin neyi cektigini bilmediği icin sogan olayi yoksa cani ne cekiyosa o tabi kac kere ailecek hepimizin basına geldi 😊