asel_mother 1 yaşında kızım var hep bir göğsümü emzirdim bu zamana kadar hayla da emiyor diğer göğsümü fazla emmedi ama o göğsümden de süt geliyor gibi ama süt hafif sarımsı ve yağlı gibi o göğsümü versem bebeğe o süt dokunur mu acaba
nilimherseyim asel_mother benim bebeğim de 9 aylık oldu hep bir memeyi daha çok emdi bir dönem solu tamamen redd edecek gibi oldu savaş verdim az da olsa kazandım ancak gece veya gündüz uykulu olması dışında veremiyorum sol memeyi ancak az da olsa emiyor süt akışı varsa vermemizde hiçbir sakınca yok
Pamukhanim_ asel_mother ayni durumdayız 14 aylık baştan beri tek meme besleniyor kabul etmiyor duşta falan bakıyorum süt var ve sarı bende düşündüm teklif etsem mi diye
Bebegimm1 asel_mother onu sağın beyaz renk oldugunda verin bende yaşadım düzensiz emdiği zamanlardı süt uzun süre beklediği için rengi ve tadı kötüydü ben ebeye sordum ne yapabilirim diye beyaz renk olana kadar sağ demişti tabi denedim ama düzelmemişti dediğim gibi tadıda acıydı o şekilde vermemiştim çünkü süte benzemiyordu benmki rengi ve tadından dolayı
cinarcinar asel_mother benimki de ilk aylarda öyleydi 3-4 ay sürdü ben emmediği göğsümü hep sağdım öyle verdim dediğiniz gibi renginde bir değişiklik yoktu Sağım yaparak dengede tutmayı deneyebilirsiniz
asel_mother nilimherseyim benimde ilk zamanlar öyle oldu ama ben uzun bir süre vermedim sağ göğsümü şuan süt akışı var ama hafif sarımsı yağlı çok emse çocuk bir şey olur mu acaba bazıları vermeyin irin akar falan diyorda
nilimherseyim asel_mother ben bir şey olmuyor diye okumuştum emzirme danışmanlarından ancak siz yine de içiniz rahat etsin diye ilk sütü sağıp verebilirsiniz
asel_mother Pamukhanim_ maşallah evet aynı durumdayız benim emzirmek istediğimde kaçıyor emmiyor o göğsümü ya gece vericem uykuluyken yada bilmiyorum sarı süt geliyor ya versek bir sorun oluştururmu acaba irin diyorlar ama doğrumu ki bide yağlı biraz midesini bozarmi acaba çocuğun ne yapacağımı bilemedim
asel_mother Pamukhanim_ anladım o zaman vermiyim sağıp deniyim süt düzelmezse vermem artık nabim teşekkürler yorumunuz için
asel_mother Bebegimm1 anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sagöayı deneyeceğim direk vermiyim çocuğa o zaman
asel_mother cinarcinar teşekkürler yorumunuz için ben ilk zamanlar göğsümün birini sağdım birini hiç sağmadım sagdığım göğsümü emmiyor sağmadıgımı emiyor bir zaman sonra bıraktım sağmayı tek memeden devam ettim çünkü doyuyor diye ama diğer gögsğmde de hayla süt var geliyor ama sarı beyaz süt gelene kadar artık sağmayı deneyeceğim tekrar dan bakalım nasıl olacak