melisati evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten sonra doğum kontrol hapına başladım 1 yılda 10 kilo aldım kilo yapınca hapı bıraktım. 58 ile hamile kaldım 78 le doğum yaptım. Doğumdan hemen sonraki gün 74tüm. emzirme sürecinde hiç diyet yapmadım ama beslenmeme dikkat ettim.emzirme sürecinde 68 e düştüm 6. ayda kızımda meme reddi oldu ben de sağıma geçtim. sütüm azaldı derken tamamen bıraktım dedim diyet zamanı geldi. daha önce hiç diyet yapmayınca ilk başta çok zorlandım ama kilom beni çok rahatsız ediyordu. sabahları uyanınca 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı chia tohumu koyup 15 dk bekletip içtim. zaten 1 saat falan açlık hissetmiyosun. kahvaltıdan önce sade türk kahvesi kahveden 45 dk sonra falan da kahvaltı yapıyordum. kahvaltım genellikle 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yeşillik oluyordu baze de bowl hazırlıyodum işte yoğurt chia tohumu(keten tohumu da olur) muz, yaban mersini, şekersiz granola, şekersiz fıstık ezmesi gibi. ama kahvaltımı 12 den önce bitirmiş oluyordum 12:00-17:00 arası hiçbişey yemiyordum bol su içip çok acıkırsam 1 avuç kuruyemiş yiyodm. Akşam yemeğini 17:00-19:00 arası yapıp 20:00 dan sonra hiç bişey yemiyodum sadece su. ve karbonhidratı tamamen kesmiştim. ekmek yerine grissini yiyordum. 2 ayda 68 den 59 a düştüm. sonra işe başladım derken 56 yı gördüm. 😂 ama işi bıraktım diyeti de saldım yine kilo aldım 66 yı gördüm 4 gündür yazdığım şekilde diyet uyguluyorum 4 günde 63 e düştüm. hedef 55 😂