Lalexx İyi akşamlar doktor varis çorabı kullan dedi aldım iki gündür bacaklarımı çok sıkıyo iz ypıyo dayanamadım çıkardım .çıkardığım gibi bacaklarım şişti yine kullanan varmı.ne yapmam lazım kızlar
sifirekran_bolkitap Lalexx 1 yıldır kullanıyorım sabah ilk uyandığınığınızda yataktan çıkmadan giyinin
sifirekran_bolkitap Lalexx Çıkarınca soğuk su ile yıkayıp biraz yukarı kaldırın bacaklarınızı. Bir de at kestanesi jelleri kullanabilirsiniz
Lalexx sifirekran_bolkitap canım öyle yaptım bide ben diz üstü aldım bitiş çizgisi bacağımın içine gömülüyo canım yanıyo😔
sifirekran_bolkitap Lalexx benimkisi uzum kilotlu burnu kapalı ilk günler zorlanorsınız bırakmayın ama zamanla çok faydası oluyor
betul912_ Lalexx diz üstü değil de baldirda bitenler daha iyi bence ben kullandım sonra sizin gibi sıkılıp attım şuan hem hamileyim hem kullanmıyorum her geçen gün daha fena oluyor bacaklarım kullanmayinca kramplarda çoğalıyor agrida kullanmanızı tavsiye ederim
Lalexx sifirekran_bolkitap ya bana da külotlu yazmıştı ben abdest almak için burnu açık bide yarım olanından aldım.külotlu daha mı iyi acaba sizde hiç iz bırakıyomu yada acı benim üst taraf bacağa gömülüyo🤦🏻♀️
simseklivekalpli Lalexx abdestli giyip mesh edebilirsiniz eşim öyle kullanıyor varis çorabını. Doğru ölçülerde aldınız mı? Doğru ölçüler bile biraz sıkabiliyor ama amacı da o maalesef yazildiysa kullanmak zorundasiniz
sifirekran_bolkitap Lalexx mesh edebilirsiniz evet dinen öyle bir kolaylıl var😀 acıyor şort kısmı daha az basınçlı o yüzden orda boğum oluyor özellikle kumaş pantalonda çok belli oluypr
Lalexx simseklivekalpli evet ölçülerimi alarak verdiler ama yukarı kısmı bitiş yeri baldırlarımı sıkıp bstıyo iz çıkıyo🤦🏻♀️
Lalexx sifirekran_bolkitap evet keşke külotlu alsaydım baktım mesh edebilirmişim😒900 tl de para verdim mlesef dayanamıyorum