sinennr Kızlar koltuklarımı buhar makinasiyla temizledim koltuklarimda beyaz beyaz izler kaldı nasıl geçer.
patlakprezervatif Haydi hanımlar bunu yaşayanımız yok mu? @Kitsu @poziimom @beybimeybi @Beyninizikullanmakucretsizdir @Elfgrn
Elfgrn patlakprezervatif ❤ sinennr Yukarıda yazıldığı gibi muhtemelen yanmış olabilir. İçine deterjan tarzı birşey koydunuz mu? ( ben öyle bir salaklık yapmıştımta deterjandan kaynaklı rengarenk olmuştu koltuğum😂😂 tabi O zaman uyuz olmuştum yeter ki kurtulayım diye basmıştım deterjanı 😁)
poziimom patlakprezervatif @sinennr buhar makinesi kullanmadım hiç bilgim yok maalesef.. umarım geçer izler..🎀
Kitsu patlakprezervatif ben hiç buhar makinesiyle temizlemedim ki. Açık renk mutfak kanepesinde denemiştim onda da leke kalmadı bilemedim. Ben olsam fotoğrafini chat cgptye atardım
binnur37 patlakprezervatif Temiz sulu bi bezle geçip suyunu çektirse iyi olur inşallah kalıcı değildir kumaşı önemli
patlakprezervatif Elfgrn uyuzluk mutasyona uğrayıp devam etmedi inşaallah 😄. Yüzünü değiştirip kurtuldun mu ne yaptın 😄
LadyGaddar sinennr Tüyler yanıp yapışıyor oyuzden silince düzelmez, belki yikatınca olmadı örtü kullanırsın