mervecsk Bebeğimi tanıyamıyorum memede mayışık olmadığı her dakika ağlıyo krize giriyo zor sakinleştiriyorum kucakta hoplaya zıplaya ne kadar sürüyo bu eziyet yardımm
jgjfj mervecsk ay bnde çok korkuyorum bacım bizde bugün 4 aylık olduk suanlik bişey yok ama ne olur bilemiyorum
minnakpopus mervecsk 3,5 aylıkken başladı atak sıkıntıları 4,5 aylık şuanda hala devam ediyor resmen içimizden geçti ahshjaja😂😂😂
annelik16 mervecsk Bende şuan o dönemdeyim zor uyuyor ve üstelik uyanıkken emmiyor uyuyunca emmeye başlıyor bilmiyorum nolcak böyle inşallah uzun sürmez
asoaseasi mervecsk ay bizde bir tuhafız yeni girdik onunla mı ilgili yoksa bizde mi bir sıkıntı var bilmiyorum. Bende bir taartışma yazdım okuyun lütfen atak mı sizce bir bakın
mervecsk jgjfj sizi teğet geçer inş biz daha 4 aylık olmadan başladı korktuğum fazlasıyla başıma geldi
minnakpopus mervecsk yok valla geçer dedik hergün yeni bişe çıkartıyor 🤦🏻♀️meme reddi mama reddi biberon reddi yapışık gezmeler tıkanırcasına ağlamalar uyumama vs vs ruh gibiyim 😭
annelik16 huhuuu Yok uyurken ağlamıyor bizimki yabancılar kucağına alınca krize giriyor sabit yatmak istemiyor kucakta gezmek istiyor uykuya dalınca emiyor diğer türlü emmek istemiyor uyku süresi kısaldı bide🫠
nura97 1 ay falan suruyor ama sonrasinda guzel seyler olmaya basliyor. Bence en zor atak 4 ay atagi derim.
janssu mervecsk Valla benimki de öyle ve aşırı yoruldum bu ay nasil olur kestiremedigim icin 1 ay izin aldım allahtan almisim ne uyuyor ne uyutuyor asla yatmak istemiyor