smy17 beyzanuroz kabak yemeği sever misiniz bilmem soğanlı salçalı bazen az bi şey pirinçte atıyorum ben güzel oluyor. Onun dışında başka sebzeniz varsa kabak patlıcan patates biber hepsini doğrayıp harmanlayıp fırında pişiriyorum üstüne yoğurt fırın kızartma gibi oluyor. Ya da aynı şekilde tüm sebzeler soğan sarımsak bi de kıyma yine harmanlayıp fırında sebzeli yemek yapıyorum o da çok iyi oluyor fikir olsun 🤍
bebiskoveannesi beyzanuroz kabak dolması, severseniz pirinçli kabak yemeği, karışık kızartma gibi bişey, ya da sadece yoğurtlu kabak mezesi. Bi çok şey yapılabilir 🌸
birannne_ beyzanuroz meze yapabilirsiniz kıymalı dereotlu yemeğini yapabilirsiniz yine kıymalı pirinçli üzerine de sarımsaklı yoğurtlu yemeğini yapabilirsiniz dolması olabilir 🥰
MrzBaby Oğlum bugün kızartma istedi. Patates kızartması, şinitzel. Yoğurtlu karnabahar var. Başka birşey yapmam galiba. Soğuk aldım elim bi iş tutmuyor 😕 bide fırında dereotlu puğwça var canım çekti 🤣
papatya__ birannne_ afiyet olsun canım 🥰 bugün eşim nöbetçi kızlarımla öğlen Makarna yiycez akşamda kısır gecesi yapicaz🥰