ezgiumayy Bebeğim 21 günlük ve mustela şampuan kullanıyorum hem saçına hem de vücuduna. Fakat bebeğimin o bebek kokusu kalmadı. Şampuandan dolayı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir problem yaşayan oldu mu aranızda?
KSM ezgiumayy hayır doğduğu günden beri kullanıyoruz bir problem olmadı bebek kokusu deyince şunu söyleyim size anne bebeğin kokusuna alışıyor artık farketmiyor bile dışardan gelen biri anlıyor kokuyu bi de bebek terledikçe geliyor o mis kokusu 🥰
KSM ezgiumayy ama şunu da söyleyim Mustela birazcık göz yakıyor isterseniz kendinizde deneyin minicik ☺️ ama yinede bebeğimin cildine problem yamadığı için kullanıyorum diğerleri problem yapıyor
esm15 ezgiumayy mustela boykot diye almadım Sebamed Bebek şampuanı öneririm kokusu muhteşem bebeğim 6 aylık kucağına her alan saçını koklayinca şampuanıni soruyor
1cocukannesi_1 ezgiumayy şampuandan değil bence ya bebişler büyüdükçe o koku azalıp gidiyor yeni doğan kokusu ilk 1 ay olurmuş 🥲
esm15 ezgiumayy hayır asla parfüm gibi değil çok hoş hafif bir bebek kokusu ara sıra ben bile saçlarımı onunla yıkıyorum eşim kokuyu beğeniyor diye🤭🤭😉