tgcayz Kızlar selam. Bu gece oglumu doktora goturdum ay basında havale gecırmıstı ve ıburamın, dolven, ventosol gıbı ılacları vermıceksın ıkıncı bır havaleyı tetıkleyebılır dedı. Bılgısı olan var mı bu durumla ılgılı
MorVosvos tgcayz dolvende mi yasaklı grupta. Bizde havale geçirdik ama hastanede yatıştayız şuan. Ateş düşürücü dolven veriyorlar
gokcen_ tgcayz Bizde bu yaz geçirdik ,havale olduğunda gözetim için iki günde hastanede yattık ateşi hemen geçmemişti.O iki gün içindede ateş düşürücü olarak dolven vermişlerdi.Hala ateşi çıkınca dolven veririm takipli doktorumuz da sıkıntı olmaz dedi.Ama yazdığın Diğer ilaçları bilmiyorum
MorVosvos gokcen_ evet bizde şuan hastanedeyiz bizede dönüşümlü dolven verdiler. Bnde hanımefendinin durumdan kafam karıştı
gokcen_ tgcayz her çocuk doktoru farklı bir şey diyor ama bu konuda öyle olsa havale sebebiyle yatış yaptıran doktor vermezdi diye düşünüyorum.Bize soğuk algınlığı hapları içirmeyin belli bir yaşa kadar dedi
gokcen_ MorVosvos geçmiş olsun ,bize hem yatış veren çocuk doktoru hem de takipli çocuk doktorumuz bir sıkıntı yaratır demedi