metehan04 Oğlumu tuvalet eğitime başlatmayı düşünüyorum da ne gerekli arkadaşlar, lazımlık almayı düşünmüyorum direk aparat alıp klozete alıştıracağım onun dışında şunu kesinlikle al ben çok memnun kaldım diyeceğiniz bir şey var mı
maygirl metehan04 aparat dışında ben yatağına alez almıştım.birde dışarda vs kullanmak için portatif taşınabilir lazımlık.katla cantana at.çok rahat.işime en çok yarayan 3lü bunlardı.
hunilimomy metehan04 sivi geçirmez alez, portatif lazimlik , bebek bakim örtüsü çarşafın arasına sermek için
tombikbebe metehan04 bol sabır lazım😅 Bol bol iç çamaşırı, lazımlık, gece altına sermek için alt açma örtüsü, stickerlar gerekirse kaka kitapları, eğer tuvalet korkusu varsa sadece tuvalette vereceğiniz yeni bir oyuncak iş görür
Zeytinpekmez metehan04 2 alez aldım iyi oldu, lazımlık almadım bnde. Tabureli klozet aparatı varya 2 li satılan ondan aldım. Bide etiketli bişi var her haber verdiğinde kendi yapıştırıyordu çok faydalı oldu bize . Dışarda kullanılan klozet aparatı aldım ama pek kullanmadım duruyor öyle . Onun yerine pet şişe acilkik durumda daha kurtarıcı oluyo oğlum için .