fatmaanuurr22 Ayyy kızlar garanti bankasının pormosyon olayından haberiniz varmiii resmen bedavaya alışveriş yaptımm
adakin fatmaanuurr22 banka 1 verir 5 alır😄 promosyon sadece işçiler yada emekliler maaş hesabını değiştirirseler anlaşmalı bankalar aracılığıyla verilir
fatmaanuurr22 GezginPaNDa @seyma0661 elbette canım banka promosyonu sayesindeeee sizlerde garanti bankasinda hesabınız yoksa açın ve 1000tl bonus veriyor ayrıca sizin davet kodunuz ile müşteri olan her bir kişi için size yine 1000tl bonuspuan aktarılıyor
fatmaanuurr22 adakin yeni musterilere özel 🙏 ben sadece bilgisi olmayana bilgi vermek için söyledim yararlanmak isteyen varsa diye
Pirasalipuding Dediğiniz şeyler belki mantıklı ve doğrudur bilemem ama sağol bacım bizim kendi dolandırıcımız var diyesim geldi
fatmaanuurr22 Pirasalipuding yani inanıp inanmama mevzusu tabikii size kalmış ama internet üzerinden baktığınızda zaten görebilirsiniz ben bilgisi olmayan varsa diye yardımcı olmak amaçlı bu postu açtım 🙏
alpmila fatmaanuurr22 açık hesabım ama bin tl promosyon nerden orasını anlamadım kendi sitesinden baktım dogru gözüküyor yazdıklarınız
fatmaanuurr22 alpmila hesabınız var ise hedabi olmayan bir yakınınız sizin davet kodunuz ile müşteri olduğunda ona ve size yatıyor