Dilekhilal 2 ay 13 günlük kızım var emziremiyorum mama veriyorum bugün zorlaya zorlaya içirmeye çalışıyorum 80 cc buluyor,bulmuyor içtiği mama. Mama da değiştirdim ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
BrcnBlgn Dilekhilal Sut alerjisi yada coklu gida alerjisine bagli meme ve beslenme reddi yasio olabilirsin bi muddet uykuda beslenir alerji arttikca o besinleri tukettikce gece beslenmeside kesilebilir bebegi gozlemle herseini kakasi dahil beslenme disinda baska ne sorunu var
muzafferinannesi Dilekhilal aynı durum ben de var canım 3 ay 3 günlük bir anda mama ve biberon reddi yapmaya başladı doktora götürdüm hemen pamukçuk yok enfeksiyon yok reflü olabilir dedi ama kusma da yok 1.5 aydır mama olarak sma yiyordu değiştirdim evolvia aldım onu da içmiyor ve tükendim artık bir buçuk haftadır yedircem diye helak oldum sadece uykuda o da 100 ü bulmuyor bile doktorumuz inatlaşma geçecek dedi
Dilekhilal BrcnBlgn başka bir sorunu yok kakasını yapıyor gazını çıkartıyor sürekli ağlama gibi bir durumu da yok.
Dilekhilal minelizamanlar bebelac gold kullanıyordu. Aptamil aldım,sma,bebivita bunları kullandım içmedi. Şimdi de hipp aldım bunu da içmiyor ya . Ne yapacağımı şaşırdım artık . Uyurken içiyor uyanıkken içmiyor
Dilekhilal muzafferinannesi ben şimdi hastaneden geliyorum oda iyi genel görünümü vs dedi pamukçuk yok dedi fakat ağzını iyice inceledi elini verdi ağzına emme gücü az dedi ağzını iyice kontrol etti af çıkmış dedi sprey yazdı yara olmuş azıcık oraya sprey sıkıyorum şimdi iç yanak kısmında gözüküyor zaten . Siz de bi inceleyin ağzını belki de af vardır veya başka birşey acıdığı için yemiyordur. Veya burun tıkanıklığından da yemiyormuş 😥
Erva-mm Dilekhilal ben 26 gunlugum hipp kullandim hep seviyo zor iciyo doktorum 30 ver gazi ciksin 30 gqzi ciksin 30 dedi oyle yapiyorum zorda olsa iciyo ve suna dikkat edin ac ken ver anne sutunden sonra verme vereceksen de egerki 30 dk bekle