gizemkkk 2 aylık kızım çok hareketli özellikte yatar durumdayken eli ayağı hiç durmuyor. Bu kadarı normal mi? Tecrübesizliğimden soruyorum.
serpoo gizemkkk normal durum bizimkide öyleydi erken dönmeye ve emeklemeye başladı. Doktorda normal oldugunu söyledi
seyma0661 gizemkkk benim bebeğim de öyleydi 3.ayda yüzüstü, 4.ayda yüzüstünden sırt üstüne dönüp yuvarlanmaya başladı. 5.ayda süründü 6.ayda emekledi 7.ayda desteksiz oturdu şimdi 8 aylık biyere tutunup kalkıyor 😂
yagiiz gizemkkk selam bende aynı durumu yaşıyorum benim oğlum da 2 aylık sürekli hareketli sinir sistemleri henüz tam gelişmediği için normal kabul ediliyor ama bu kadarıda normal mi diye düşünüp duruyorum altını değiştirirken çok rahat şekilde yan tarafına dönüyor eli ayağı hiç durmuyor bazen korkmuyor değilim
gizemkkk yagiiz son kontrolümüzde doktoru da çok hareketli bu iyi bişey dedi. Ben de ister istemez düşünüyorum herkesin bebeği mi böyle yoksa fazla mı folik asit içtim diye 😅
yagiiz gizemkkk benim karnımdayken de çok hareketliydi hiç uyumuyor mu diye düşünürdüm. Oradan belliydi böyle olacağı 😂 Allah yardımcımız olsun 🌸
anneolankedi Valla bu postu aramaya geldim resmen 6 aylık mutlu bi bebek ama çok hareketli altını bile 2 kişi değişiyoruz emeklemeye de başladı hiç durmak isteMiyor uyurken bile dönüp dolanıp duruyo beşiğin içinde normal mi diye düşünüyorum bende