Tgce16 Kızlar dikiş olan yerlerde minik şişlikler oluştu sünnet olalı 20 gün olacak dikiş dipleri şiş doktora gideceğim ama daha randevuya var sizde oldu mu 4 aylık bebeğim
GizemLdr Tgce16 merhaba 1 ay önce oğlumu sünnet ettirdim hala şişlik var dediğiniz yerde, acaba geçti mi sizin bebeğinkinin??
Benimminikim Tgce16 fito krem ve thiocilline krem kullan canım üzerine de zeytinyağı sür ben bu şekilde atlattım
Tgce16 DenizAlpinAnnesi internetten bakınca en kötüleri çıkıyor korktum belki yaşayan vardır da içim rahatlar biraz ya :(
GizemLdr GizemLdr burdan foto atabiliyormym size gönderebilseydim keşke aynımı şişlik? Çok tedirginim acayip taktım
Tgce16 GizemLdr yani dikiş yuvarlak ya mesela her dikişin dibi şişti hatta böyle sanki parçalanmis gibi duruyordu sislikten girintili çıkıntılı falandi
GizemLdr Tgce16 aynen benim bebeğiminde öyle peki kaç ay sonra geçti ve birşey sürdünüz mü insin diye?
Tgce16 GizemLdr doktorun verdiği kremler dışında ara ara zeytinyağ sürdüm onun dışında kendiliğinden geçti , iki üç ay sürdü rahat ya belki daha bile fazla