sekerbebek30 Hamur boya vs yaptıramıyorum ağzına götürüyor. Halka, bultak, kule vs öyle vakit geçiriyoruz kitap okuyorum ama pek dinlemiyor oraları değil
MamaUygarVibes sekerbebek30 ben o aylarda plahdohdan hamur setleri alıyordum işte dişçi seti falan onlarla oyun kuruyorduk bakabilirsiniz bu tarz şeylere daha yenilerde bir set daha aldim onuda atayım buraya Mesela böyle bir set alıp hadi gel tuylerini keselim falan diyebilirsiniz yada başka oyunlar kurup hep öğrenip hem eğlenmesini sağlayabilirsiniz.
Pamukhanim_ sekerbebek30 biz lego aldık onları oynuyor sonra bul tak oyuncaklar boya için erken mi bilmiyorum yapmak istemiyor kalemi tutmuyor oyun hamuru hiç denemedim. Pek etkinlik yaptıramıyorum ama oyuncakları ile oyun kurarak günü geçiriyoruz
aselkussum sekerbebek30 14 aylık hiç biseyle oynamiyo ne kitap ne oyuncak evi bile karstrmyo anca pacama yapışıyo sabah başlıyoruz anne diye ağlamaya yatana kadar 😅 ne istediğini kendide bilmiyo dışarı çıkıyoruz bı saat hepsi o
nursnmh sekerbebek30 15.5 aylik ben duvara halat gecirmeyi düşünüyorum her yere tirmaniyor saldiriyor evde besleyemiyorum 🤣🤣yaz gelse bahceli ev şart 🤣
nisnurdmr Suyla boyanan kitaplardan aldım onları sevdi baya baya boyuyor Bebek ve bebek arabası aldım onu gezdirip uyutuyor doyuruyoruz Yükselen zeka Keçemino aldım hayvanların seslerini çıkararak yapıştırıyor istediği yere Kitapları var onları okuyoruz Büyük bultak oyuncakları var onu yapıyor Evi karıştırıyor Kafasına göre fırlayıp gidiyor