aslanannesi0 Kızlar 2 yaşında oğlum var önceden ne güzel kelimeleri herşeyi güzelce isterdi söylerdi ama artık söylemiyor herkese bir öğrenmiş yada kendisi türetti ada ada diye öyle sesleniyor birşey isteyeceğin de ıhhh ıhhh diye parmağıyla gösteriyor konuşmuyor bu normal mi sizce ilk çocuğum olduğu için bilemedim sizlere soruyorum düzelir mi ?
Qunqnir aslanannesi0 ne kadar konuşuyordu ne kadar süredir konuşmuyor ? Konuşma derken mesela cümle kuruyor muydu şu an hiç mi kelime söylemiyor ve ne kadar süredir
Elfgrn aslanannesi0 Kızım da böyleydi yaşından sonra bayağı kelimesi vardı. 2 yaşına doğru bıraktı 2.5 yaşında 2 lı kelime olarak döndü 3 yaşına 3 ay var şimdilerde 3lu cümle kuruyor. O dönemde araştırdığım kadarıyla da beyin arka planı atıyormuş bunları yani normalmiş. Yine de en iyisi seni Dr söyler
aslanannesi0 Qunqnir cümle kuruyordu hemde iki cümle bir arada ‘anne gel’ - “ Baba gel” . Git , dede ,anneanne , teyze , dayı , amca nerdeyse yarı yarıya cümleleri söylüyordu ama şimdi hiç birini söylemiyor sadece “ada” diyor herkese
Elfgrn aslanannesi0 Uzman görüşü her zaman daha iyidir gideceksem mutlaka sorardım doktora. Ben akışına bıraktım o dönem şükür ki şimdilerde normale döndü.