37inci Aaaaaa-43 45 kılo ile evlendim digün balayi derken 50 kılo oldum hamileylen 15 kılo aldim dıgum kılom giymiiti süt olsun diye cok yedim suam 87 kıloyım veremıyorum cıldırıyorum
Busebaturalp Aaaaaa-43 ben 50 kilo ile hamile kaldım 67 kilo ile doğuma girdim toplamda 17 kilo aldım ilk başlarda veremedim süt olsun diye herşeyden yedim çok çok sonra oğlum peşinden koşturdukça verdim kiloları tam 8 ay sonra verdim şu an yine 50 kiloya düştüm hep kosusturmadan dolayı verdim ben kafaniza takmayın bi şekilde gider bende ilk zamanlar çok takıyordum
Aryaronya93 Aaaaaa-43 60 kiloyla hamile 70 kilo ile doğum yaptım. Tekrar eski kiloma geri geldim 🤲🏼 Ama nasil zayıfladınız derseniz tek cvp veriyorum ikizlerle uğraşmaktan ister istemez kilo kalmıyo deyip susuyorum 🤗
Akin_37 Veremedim ki kızım 5 aylık olacak ben sanki 6 aylık hamileyim aynaya bakmaktan nefret ediyordum karnımı gördükçe bunalıma giriyorum
Acemianne22 Akin_37 😂beni görenler daha doğurmadın mı kızını diye soruyorlar çok utanıyorum ya 🤦🏻♀️ Kızım 6 aylık oldu git gide kilo alıyorum
Zeynebimm66 85 le hamile kaldım 96 ile doğuma girdim şimdi şimdi 85 kilodayım 2 ayda geri kilima döndüm ama zayflayamyorum
Sdmznr21 Aaaaaa-43 Kuzum 58den 87 ye çıktım 5ayda bütün kilomu verdim spor yapma şansım olmadı şükür zımba gibiyim gören hayret ediyor nasıl verdiğimi sorarsanız çok basit yemek yemedim🤣🥰🥰 Hırsla verdim kilolu olmayı asla sevmediğim için ulan 58 kiloyum☺️
Ardenikom Aaaaaa-43 67 kiloydum hamile kaldığımda 13 kilo aldm hamileliğimde doğum yaptığım gün 9 kilo vermistim 15. Gün de kendi kiloma geldim şuan da 64 kiloyum emzirmek beni zayıflatıyor sanırım süt olsun diye ekstra hiç birsey yapmıyorum bünye meselesi bence çokta abartmamak gerek süt olsun diye bol su içmek hem en etkilisi hem de zayıflamaya yardımci🤷👍
747474 Aaaaaa-43 50 kilo ile hamile kaldım 67 kilo ile doğuma gittim kızım şuan 8 kilo ve 51 kiloyum 🙈
Sdmznr21 esma5825 Sabah uyandığımda iki haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık domates maydonoz dereotu bir dilim kızarmış ekmek . Öğlen karnım kazındığında bir kase yoğurt içine ya pul biber yada biraz kimyon akşam salata ağırlıklı ama karnı tok tutması adına ya dana eti yada tavuk salatayla birlikte eğer başlarda doymazsan kızarmış bir dilim ekmekle oda. Ama önemli olan ekmeğin kızarmış olması
Melis_s26 63 kiloyla hamile kaldım 78 kiloyla doğuma girdim 15 kilo aldım toplam.. Doğumdan bir hafta sonra 12 kilo verdim 66 kiloya düştüm, 3 kilo fazlam var su an ama ben 60 kilo olmak icin çabalıyorum 🤣