ozdenizzz sevaltenekeci sürekli burnunu açmanız gerekiyor muhtemelen alerjik de olabilir bende ikizleirmden birinde aynı durumu yaşıyorum en son bana babywac dediler ama ben çok korkuyordum ondan hiç yanaşmamıştım aldım denedim o kadar çok sümük çıkardı ki inanamadım onu da tavsiye ederim bir araştırın isterseniz.
bittercikolata__ sevaltenekeci burnunu aç sürekli birde soğanı ortadan kes buyuklugune göre üstüne karanfil batır baş ucuna koy ben çok faydasını gördüm peteğin üstüne bir tasa su kat koy birde ben kızımın yatak başlığına bir havluyu baya bı ıslatıp asıyorum nemli olunca kuru öksürüğe faydası oluyor
Minikbirprenses sevaltenekeci bizimde öyleydi usutmus dedi doktor antibiyotik verdi geniz akintisida çok var temizliyoruz burnunu sürekli fakat gecmedi arkadaşım ayaklarına sarımsak zeytinyağı karıştır sur dedi 😥
alpege_ Serum fizyolojik sıkıp aspiratorle cekin serumla nebuluzatorle hava verin evi havalandırın soğuk olsa bile nem 45-55 arasi olsun evin ici sicsk olmasi 22-23 ideal sicak dus aldirin