oguz13 Kızlar ilk bebeğim 4aylık tam. Oda 24 derece 1.6 tog aldım içine kısa kol atlet giydirdim üzerine uyku tulumu giydirdim çorap giydirmelimiyim giydirmemelimiyim lütfen tecrübeli anneler destek atın Bir diğer sorum da su vermeye başlayayım mı arıtıcıdan direk versem olur mu kaynatıp soğutup mu vermem lazım
Fatmamucahit oguz13 su ver arada. Kaynat canım sogusun. Birde corapla yatirma boyu uzamaz derler bizde😀
leylaaksuu oguz13 çorap ben giydiriyorum bileklerini sıkmayan içim öyle rahat ediyor. su verme arıtılmış su da verilmiyo bebeklere 6. aydan sonra alışması için az az hazır su verebilirsin 9. aydan sonra ihtiyaç duyuyolarmış suya
deozge oguz13 valla benim bebişde 4 buçuk aylık 2.ayından beri azar azar çay kaşığıyl su verdim şuan biberonuna koydum gün içerisinde biberonla arada bir içiriyorum ne kadar içerse. Bizim doktorumuz önerdi. Ama mamyla besleniyor seninki anne sütüyle besleniyorsa bilemem tabi. Birde 1.6 tog bede aldım yeni ama terletti gece oğlumu yine ince pijamalara döndük çorapla uyutuyorum yoksa ayakları üşüyor 🤪
betul97_ oguz13 Çorapla hiç uyutmadım su vermeye de ek gıdaya başlayınca veriyordum 5 buçuk aylık gibi ek gıdaya başladık
GezginPaNDa Fatmamucahit ben hep çorapla yatırıyorum boyu deve gibj maşallah Herkes 3 4 yaş büyük sanıyor. Ama çorapla yatırmak dolaşım sağlığı açısından iyi degil
oguz13 leylaaksuu şu alıştırma bardakları var ya üzerinde +4 yazınca bende 4. Ayda başlamam gerek sandım suya 😂 benim de içim bir buruk oldu gidip geri giydireyim çoraplarını 💕
mirayel deozge ya ben de 4 aylık bebeğime 2 tog aldım evin derecesini bilmiyorum ama kendim kısa kollu tişört ile uyuyorum. Ayrıca bebeğimi uyuturken müslin kundağa sarıyorum kolundan irkilmesin diye sıcak mı acaba
nnoktaa oguz13 uyku tulumunuz patikliyse çorap giydirmenize gerek yok. Ek gıdaya geçmediyse su vermeyin. Emziriyorsanız su vermeyin. Ben emziriyordum 6. Ayda ek gıdaya başladık buna rağmen 8. Aya kadar su vermedim. 8. Ayda hava çok sıcak olduğu için vermeye başlamıştım.
UrbanMom oguz13 doğdu doğalı uyurken hic çorap giydirmedim su an uyuyor ayağında çorap yok. 1 tog ile uyuturdum bu sene almadım yorgana sarılma hastalığı basladi. Daha hic bu yuzden hasta olmadi. Kendimde yaz kış çorap giymem uyurken o yuzden bebemde daralir gibi geliyor. Su konusuna gelirsek 5. Ayda ek gıdaya başlarken verdim ben kaynayıp ılımış su veriyordum 1 yasini geçince yalan yok kendimiz ne içiyorsak ondan verdim.
Ozlemyy oguz13 17 aylık gün içinde yatarken bile çoraplarını çıkartırım doğduğundan beri öyle yatıyor su için sanki erken değil mi 6 7 ay diyorlar ben verdiğimde bişey kaynatmadım direkt verdim e bebekte sular var onlardan kullana bilirsin istersen
yasemin0000 oguz13 çorap gece yatarken giydirme araştırrsan zararlı olduğu yazıyor. Su da keza aynı şekilde vermemelisin. Böbrekleri suyu süzecek kadar gelişmiş değil. Emiyorsa sütten mama içiyorsa formül sütten alıyor zaten su ihtiyacını. Ben 6 aydan sonra başladım hemşire doktor hep öyle söyledi.
suheyla92 oguz13 ayakli tulum giydirin corap giydirmeyin. Su aslinda kis ayında bir ihtiyac degil bebek icin ama verebilirsiniz kaynamis soğumuş sekilde
mamabear_ oguz13 çoraba gerek yok. Ben ek gıdaya kadar hiç su vermedim. Bazen yazın su ver diyen doktorlar oluyor ama şimdi zaten havalar sıcak değil gerek yok. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben arıtıcıya da güvenmezdim küçük diye. 1 yaş sonrası verdim o şekilde
patilikiz Oda 24 derece ben sadece uzun yada kısa kollu zıbınla yatırıyorum , çorap asla. Bu derecede ben bunalıyorum bebek nasıl rahat olacak. Üstünü pike ile örtüyorum o kadar. Şahsi fikrim çocukları o kadar sıcağa alıştırmamak.
oguz13 Kızlar Allah razı olsun tek tek cevap veremiyorum ama canı gönülden vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤️ su vermeyeceğim çoraplarıda çıkardım uyku tulumu çorapsız ama biraz kalın gibi sanırım tutar huzurlu uyuyor şuan ❤️❤️
fatma_6141 oguz13 ben hıc gırdırmedımcorap ustunu bıle ortmedım mahsallahı var bagısıklık yonunden sıcaga alıstırmadım zaten oglunn örtunmeyı sevmezdı hıç ayrıca bebeklerın ayak ve ellerı soguk olur üşüdügünden degıl bebekler boyundan usur oradan kontrel et ıcın rahat etmıyorsa cok ama corap uyurken gıydırme kan dolasımını engeller