bekuah Başına gelen var mi bilmiyorum bebeğim 7 aylık üç gündür gece elim uyuşuyor daha önce böyle birşey farketmedim korktum 🙄
Sec2016 bekuah karpal tunel yani sinir sıkısmasi olabilir bende var kotu birsey birseyleei kavrarken dusurebiliyorum nesneleri tutarken zorlanabiliyorum zaman zaman karincalanmada yapiyor. Cok fazla ayni hareketlerden kacinin ve yormayin.
Beybibeybi bekuah sanırım karpatünel geceleri oluyorsa özellikle başparmak uyuşur tüm ele yayılır b12 kullanın sinir uçlarını rahatlatır yıllarca çektim o mereti
Merrcimek bekuah hamileyken karpal tünel oldum. Doğumdan sonra iyice arttı ama çok ağrı oluyordu canım çok acıyordu. Ortopediye gittim de iğne yaptı bileklerime 1 senedir iyiyim arada uyuşuyor hala ağrı varsa dr a gidin
Sec2016 bekuah benim 1 2 sene once orta siddetliydi cok kotuydu ve fizik doktoruna gittim proloterapi ile gecti ama dogumdan sonra sag elimde karincalanma hissedince doktora gittim ve hafifmis. Devlette fizik tedavi veriyorlar orta ve hafif siddetliyse. Ozelde de proloterapi ile cozebiliyorlar. Cok siddetliyse ameliyat bile olanlar varmis ama tekrarliyormus.
Kumrununtanesi Sormayın ben hamileyken bir kez oldu sol elim baya hissetmedim bir süre şükürler olsun tekrarlamadı.Ama sebebi nedeni nedir bilmem.
bekuah Merrcimek Ağrı yok ama ayağımızı katlayıp oturduğumuzda uyuşur ya elim öyle uyuşuyo 3 gündür ilk defa gördüm böyle bişey
Arenn Merrcimek bende aynı 20. Haftada başladı uyuşma sonra ilerledi hiç hşssetmemeye ve zonklamaya başladı dr doğumdan sonra gel dedi gitti bu sefer de süt veriyorsun iğne yapamam dedi 10 aylık bebeğim azaldı eskisi gibi değil şükür bebeğimi kucağıma almam yasaktı his yoktu hiç herkes pamuk gibi diyordu ben dokunuo hissetmiyordum çok acıydı gerçekten şimdi geçti gibi şükür yemek yerken ve yedirirken uyuşuyor hareket ettiriyorum geçiyor idare ediyorum buna şükür
Merrcimek Arenn Bana yaptılar iğne 4 aylık filandı bebeğim dr lokal oluyor sütü etkilemez demişti. Yıkayamıyordum bebeğimi taşıyamıyordım çok fena birşey valla
Arenn Hormonal durummuş bu arada ödem yapıp sinirlere baskı yaptığı için olurmuş dr ilaç veremediği için her gittiğimde buz koy diyor ama fayda etmiyor doğumu bile 1 hafta öne alfık uyuşukluk yüzünden ve en kötüsü emziremedim sağıp veriyorum sütü 😔
Arenn Merrcimek evet bende öyleydim giydiremiyordum afedersin taharet almak ölümdü Dr yapmadı iğne şükür iyiyim şimdi 6 ay annem geldi ben gittim mecbur farklı illerdeyiz emziremedim süt sağma çilesi çekiyorum meme ucumu ağzına weremedim😔
Merrcimek Arenn Ben de senin gb yalnızım çok zor valla iyi bari iğnesiz geçmiş. Meme ucu al ben onunla emzirdim ilk 3 ay sonra meme reddi oldu tekrar uçla emzirdim sonra bıraktırdım kendi mememi verdim
Arenn Merrcimek büyüdü artık meme görünce itiyor bazen veriyorum ısırıyor içinden süt geldiğini bilmiyorki sıpa artık emmez diyorlar 😔 içimde uhte kaldı emmemesi
Omerinannesi33 mervenisam merhaba bende de var sol bileğim de sinir sıkışması oluyormuş damar takılıyor baş parmak hareket edince bileklik verdi inş geçer bebeğim var zor kucağıma alıyorum. Sizde de damar takılıyor muydu? Ve ne zaman geçti