Mesela su siralar verdiklerim 1 gun nasil geciyor yaziyim belki denemek isteyenlwe olur fikir olur biz annelere.
Sabah uyanir uyanmaz anne sutu.
4 adet e bebekten aldigim hamm keci sutlu biskuviyi bazen suyla bazen sutumle ezip bi tabaga aliyorm sonra 1 cay kasigi yumurta sarisi 1 cay kasigi lor peyniri 1 cay kasigi koska markasinin keciboynuzu pekmezi koyuyorum. Hem tek tek hemde bulamac yapip veriyorum. Keyfine bağlı 😂
Bazen o arada emip oglen uykusuna geciyor.
Sonra uyanincada ne varsa elimde denedigim mesela balkabagi ve kabagi yada havucu fark etmez tencereye alip icine cok az pirinc katip veya katmasanız da olur. Suda hasliyorum. Bazende buharda pisiriyorum. Sonra blenderlayip cok sulu olmick şekilde mama kivaminda corba yapiyorm. 30 cc su vermeye calisiyorum gun icinde. Oglende boyle kapandi. Aksama kadar surekli emiyor. Aksam oluncada irmik haslayip icine muz armut elma hangisi olursa rendeleyip veriyorum. Yada bunu oglende verdigim oluyor irmikli veya irmiksiz fark etmez. Aksam corba verdigimde oluyor. Yani degistiriyorum surekli. Gecede suanda oldugu gibi emip uyuyor 😂