Birhaziranhikayesi Oğlum 29 aylık ve öğlen uykusu uyumak istemiyorum diye ağlıyor zorla uyutuyorum bazen de uyutamıyorum. Gündüz uykusunu bırakmak için daha çok erken önerileriniz var mı sabah kaçta uyanmalı öğlen kaçta uyumalı ?
livanurvealpinannesi61 Birhaziranhikayesi kızım 24 cü ayda bıraktı gündüz uykusunu. 24-36 ay arasında gündüz uykusu bırakılır zaten. Siz neye göre erken dediniz ki . Gündüz uykusu şart değil ki . Çocuk istemiyorsa uyutmak yanlış. Ben çocuk doktorlarına sordum uyumak istemiyorsa zorla ağlayarak uyutmayın uykusu varsa ihtiyacı olsa zaten uyur demişti. 29 aylık olmuş yani istemiyorsa zorlamayın bence.
Birhaziranhikayesi livanurvealpinannesi61 3 yaşından sonra bırakılır diye okudum bir sürü yerde o yüzden uyumasını istiyorum ve uykuya dirense de bu sefer huysuz oluyor aslında uykuya ihtiyacı var
livanurvealpinannesi61 Birhaziranhikayesi siz bilirsiniz bana çocuk doktoru zorla yada ağlatarak uyutmak yanlış istemiyorsa uyutma demişti. Çocuk doktorlarının verdiği bilgi bu şekilde 3 yaşa kadar uyuması gerekmiyor gündüz artık günde bir kez uyusalar yeterli demişti doktor siz daha iyi bilirsiniz tâbi
Birhaziranhikayesi livanurvealpinannesi61 gündüz zaten bir kere uyuyor ama artık onu da istemiyor. Fakat uyumayınca da bu sefer huysuz oluyor ben de o yüzden bırakmak için erken diyorum. Yani yaş olarak da bana erken gibi geliyor açıkçası ama böyle direnmeye devam ederse de mecbur bırakacağız
livanurvealpinannesi61 Birhaziranhikayesi oğlum da öyle gündüz uyumazdı ama huysuz olurdu uyuyup kalırdı hala öyle 5 yaşına girecek gündüz uyumaz ama aşırı huysuz oluyor uyuyup kalıyor hiç olmadık saatte ama uyutsam saat 2 gibi asla uyumuyor