hepyerdeyizz Kız bu çocuk napiyo böyle yahu 😂😂Çok fena dur durgai yok abisiyle yarışır yaramazlikta . En son yaramazligi camdaki saksıyı üstüme düşürdü 😂😂TLF a bakayım dedim boşluktan faydalanıp canıma kast etti ahhahajs 😂😂 Sizd eneler var Anlatın bakalim
1pamuk_ hepyerdeyizz 18 aylık ve burada işler daha zor level atladikca durumlar karışıyor 😅 daha sabah ağlama krizlerine girdi başım beynim kalmadı
Havalibebek hepyerdeyizz Bazen düşüncelere dalıyorum sadece ben mi bu kadar zor büyütüyorum bu çocuklarda bir tuhaflık mi var diye aşırı tüketiyorlar beni mahvoldum 2 si de erkek
hepyerdeyizz ayaznannesi 😂😂😂😂Atak dış ne ararsan vardı zaten de bide Aksiligi çıktı daha geçen parmağını büyük oğlum kapıya sıkıştırmış küçüğün tırnağı kırık koşa koşa hastaneye gitti bugünde saksı devirdi üstüme daha neler var dndnd
lina01010 Biz 8 aylığız. Çok şımarık büyüdü dediğim 5 yaşındaki oğluma şuan üzülüyorm. Diyorm bu evladm çocukluğunu yaşayamamış. Öyle bir yaramazki küçüğü 1 dk durmuyor
hepyerdeyizz hemshireanne tekmi onun etkisidir😂😂büyük bebemde yaşına akdar böyle değildi bi ağlaması uyumamasi vardı 😂
hepyerdeyizz Havalibebek Anılar kalıyor geriye bakınca sadece boşver kötü dusunceleri Benimkilerde erkek Şükür sagliklilar geriis oluyor bir şekilde . Geçen buyugum küçüğün parmağını sıkıştırmış kapıya bilmeden Aklım çıktı Hastaneye gittim dirsk . Yani diyeceğim o ki sağlık varsa gerisi önemli değil ♥️
hepyerdeyizz hemshireanne aman uyku varsa iyi ♥️Benimkilerindede var ama Bu aralar bozuldu dyzeltemiyorim
berenkusum Benim bebeğimde 8 aylık olmak üzere bir haftadır gündüzleri emmek istemiyor sadece gece emiyor sizde böyle bir durum var mı
berenkusum Benim bebeğimde 8 aylık olmak üzere bir haftadır gündüzleri emmek istemiyor sadece gece emiyor sizde böyle bir durum var mı
hepyerdeyizz berenkusum Atak dönemi 8. Ay ve yakın zamnalarinda Emme reddi uyku duznei bozulması mizmizlik gibi çok şey çıkıyor Çok Ustelemeyin ama biraktirmayinda
hepyerdeyizz 1pamuk_ evet 😂😂kafama Taş bile yiyorum anlık sjsj sabah küçük erken kalkiyro kafamı yastığa koyduğum an gelip yoluyor saçımı başımı😂😂