ninodurbenimadim birannne_ Lazanya şahaneymiş yalnız, afiyet olsun.😂 İzmir köfte, pilav, cacık üçlemesi yapacağım ben sanırım. Herhalde. Galiba. 😂
Kuzey_Melis_Momm birannne_ Ben yemekleri hep iki günlük yapıyorum dün yaptım bugün rahatım benimkiler dünden kalma 🤣🤣 Kuru fasulye Pirinç pilavı Salata
birannne_ ninodurbenimadim ay evet ben çok seviyorum yaa hem doyurucu yanına yemek de istemiyor en sevdiğim 😂 ay bence çok güzel bir menü kesinlikle yapmalısınız 🥰
birannne_ mamacitaa_ evet evet benim de en sevdiğim yemeklerden biri (en sevdiğim yemekler listesi çok kabarıktır 😂😂)
cLearQueen birannne_ her post açıldıgında bu kadar cesit nasıl yapıyorlar diye düsünmekten kendimi alamıyorum 😁 tatlısına kadar masallah ya… ben bi yemek yaparsam sükrediyorum. 😄 daha yemek yok düsunme asamasındayım 😁
birannne_ cLearQueen bugün tek çeşit zaten normalde de 2 çeşitten fazla yemek yapmam en fazla salata cacık falan olur ama tatlı bizim evin vazgeçilmezi kocam evdeyse mutlaka olur tatlı 😂
CuteBadesMama birannne_ afiyet olsun 💐 •Dünden kalma Yayla Çorbası •Pırasalı Börek •Atom •Salata •Karışık Turşu •Çay 🫖
birannne_ oylesinebiri__ benim genelde çeşitlidir menü önceden hazırladığım için üzerine düşünülmüş oluyor genelde 😂😂
Umutoglum oylesinebiri__ bende öyleyim yalnız değilmişim 😄 çorbaya karar vermek bile uzun sürüyor 🤦🏻♀️ bugün yeşil mercimek çorbası buzluktan dolma ve cacık yada salata yaparım 😄
Gzm__ oylesinebiri__ bebeğiniz hareketli ve desteksiz büyütüyorsunuz galiba bendede aynı çünkü. Geçtiğimiz günlerde annemler geldi günübirlik o yüzden börek sarma tatlı artı yemekler yapabildim yoksa aynı günde mümkün değil yapsam bile mahvolurum yorgunluktan 🥺