slhknr Alfa açısı: 58° Beta açısı: 39° Bu ölçümler Tip 2A kalça ile uyumlu. Ölçüleri benzer olup süreci yaşayan oldu mu ? 2 aylık bebeğim
emliy Merhabalar,2 aylıkken bebeğim alfa 57 çıkmıştı.Ortepediye gittiğimde 1 ay sonra tekrar bakalım dedi.Çift bez kullanma bir etkisi yok demişti.3. Ay kontrolünde düzelmişti.Sizinki de büyük ihtimalle düzelecektir.
slhknr emliy aynen bana da bez kullanmama gerek yok dedi ortopedi bir görsün dedi. Düzeleceğini düşünüyorum bende ama yine de bu yoldan geçenleri merak ettim
slhknr mrv129_ cuma günü gittik düzelmiş . 63 olmuş alfa açısı..hiç birşey yapmadım ben kendiliğinden düzeldi
mrv129_ slhknr oh elhamdülillah bizimde 59 sol taraf 53 günlüktü o zaman cevabınız için teşekkür ederim dikjat ettiğiniz bişey filan oldumu acaba bende dikkat edeyim
slhknr mrv129_ doktorumuz da zaten 58 sinirdaymis çok degilmis dedi içinizi ferah tutun düzelecektir sizinkide. Hiç birşey yapmadım ama günde yarım saat 1 saat kadar kanguruyla gezdik onun faydası olduysa bilmem. Birde ben bacakları rahat etsin diye 1 numara büyük beze geçtim 2 den 3 e geçtim.
mrv129_ slhknr bende sling kullanıyorum dizlerini kaldırıyorum iyice durabildiği kadar durduruyorum dediğiniz gibi bende 3 geçtim 2 zaten küçülüyordu inşallah bi sonrakinde düzelmiş olur